Corona

Vi värnar om möjligheten att få ta avsked och hedra minnen. Vi har därför fortfarande öppet men anpassar besök och begravningar efter rådande restriktioner och rekommendationer.

Vid besöket

Via vår hemsida har du möjlighet att boka ett telefonmöte med oss. Det går också bra att hålla kontakt via mejl om du föredrar det.

Om du inte har några symptom är du välkommen att besöka oss på byrån. Då ser vi till att hålla avstånd och nöjer oss med att hälsa muntligen. Vårt besöksrum tillåter 4 besökare i taget.

Hembesök försöker vi för närvarande att undvika.

På begravningen och vid minnesstunden

Restriktionerna för begravningar och minnesstunder har numera hävts så något begränsande antal besökare finns ej längre. Dock ber vi fortsatt dig som har förkylningssymptom att stanna hemma. Istället erbjuder vi möjligheten att följa begravningen på distans via vår livesändning.

Livesända begravningar

För de som önskar så har vi nu en tjänst där vi kan live-sända begravningen via vår hemsida. På så sätt kan långväga gäster som inte kan komma, eller anhöriga som är sjuka eller tillhör någon riskgrupp, ändå delta under avskedet. Tala med oss om ni önskar veta mer om hur det går till.